loading...

29.8.2022

Studio Moth goes Kink – La 29.10.22

Moth goes Kink - Día de Muertos - La 29.10.22

 • La 29.10.22
 • Studio Moth, Tikkutehtaantie 4, 40800 Vaajakoski
  • 8km Jyväskylän keskustasta. paikallisbussi nro.1 tulee lähimmäksi pysäkille AMIRAALI E, josta on muutaman minuutin kävely Tikkutehtaantie 4:seen. 
  • Ilmaista parkkitilaa pihassa. 
 • klo. 20-04
 • Dresscode: Kink / Fetish
 • Liput 35€/hlö. Shopista

Motin syksyssä Taidesaari näyttää kinkymmän puolensa. Tule tanssimaan aamuun (esim. häkissä katossa), tutustumaan kanssakinkyihin, leikkimään, sessioimaan ja käynnistämään uutta perinnettä maailmanhistorian ensimmäisessä Moth goes Kink –tapahtumassa!  

Vanhaa tehdasmiljöötä 10 v. kokemuksella dekottamassa Voeman Decotiimi/Annimurtosaariart ja Moth Alive –tasoisesta tanssilattian kiertoradalle räjäyttämisestä vastaavat jo Taidesaaressa lunastanut Sir Michael Madness, sekä tummista vesistä mm. dark techno, industrial ja dark psytrance -settejä ammentava Dj NoiZu. Lisäyksiä Dj-rosteriin on vielä tulossa. 

Läpi illan tarjoillaan teemaan sopivia esityksiä bileiden lomassa shibarista burleskiin, kivusta outoiluun, visuaalisia elämyksiä, psykedeliaa, hedonismia, savua ja rytmejä. Spontaanit esilletulot ovat sallittuja.

Biletiloista löytyvät tanssimisen lisäksi sopivat lounget sekä sessioinnille, että "kinkfree" -zone, jossa voi rauhoittua, läjäillä ja ladata akkuja härdellin keskellä.

Sisäänpääsy sisältää koko illan tarjolla olevan seisovan pöydän (lihaton / vegaaninen). Mahdollisuus myös yöpymiseen (aamupalan, saunan ym. huoltomahdollisuuksien kera) bilepaikalla. 

Dresscode: kinky/fetissi -henkinen pukeutuminen.

Liput: 35€/hlö. 

Moth goes Kink on yksityinen tapahtuma johon järjestäjä pidättää oikeuden valita osallistujat. Osallistumishalukkuus ilmaistaan "ostamalla" tuote motin verkkokaupasta, jonka jälkeen järjestäjä on yhteydessä. Jonkinlaisen sosiaalisen eksistenssin tai yhteisen tutun tutun tutun löytyminen on suotavaa osallistujien integriteetin varmistamiseksi.

Alla tarkemmat infot ohjelman tarkentuessa, osallistumisesta, sekä bile-etiketti.

Ruoka ja majoittuminen

Sisäänpääsy sisältää buffet-tyylisesti tarjolla olevan ruuan. Vaihtoehtoina lihaton, sekä täysin vegaaninen. Tarkemmat tiedot ruokapuolesta lähempänä tapahtumaa osallistujille.

Tapahtumavenuella on myös yhteismajoitusmahdollisuus rajalliselle määrälle. Majoittuminen maksaa 20 euroa /hlö. sisältäen mahdollisuuden käydä suihkussa/saunassa, sekä aamupalan. Yhteismajoituksessa patjoja mutta omat petivaatteet/makuupussi mukaan.

Voeman Decotiimi/Annimurtosaariart

Voeman Decotiimi/Annimurtosaariart on 2013 Kuopiossa perustettu nykyään Helsinkiläistynyt deco ryhmä. Ryhmä tuottaa koristeluja, visuaali & valoelementtejä erilaisiin tapahtumiin. Decot tehdään pääosin kierrätysmateriaaleista.

Katso lisää sosiaalisesta mediasta @annimurtosaariart @voemandecotiimi

is 2013 Kuopio based deco group, nowdays located in Helsinki. They produce decorations, visuals & led elements for all kinds of events and genres. The materials and gear are mostly recycled. Check out more from social media @annimurtosaariart ja @voemandecotiimi.

DJ SAIGONMASTER

Sieltä voi tulla ihan mitä vaan! En sano mitään mutta Outoa on!

Dj NoiZu

NoiZu began his journey to the rave music in -99 and has dedicated into DJ'ing as his profession since.

In the early 2000's NoiZu started playing in the club events focusing on energetic dance music. In Finland he has also produced a weekly radio show in SpinFM, is an organizer of gothic and cyberpunk themed Club Infektio events located in Helsinki, a co-organizer of Hellsinki Industrial Festival and a show host of monthly Darkest Hours by NoiZu at Doubleclap Radio.

Among the other harder genres NoiZu especially loves to terrorize the dance floor with the darker sounds of psytrance, industrial, dark techno, rhythmic noise, J-psy/core.

He has also performed in legendary Syn/\psi club nights, Hellfire Club, Findustry, Hellsinki Industrial Festival, Gothic Night, psy events, Kosmos Festival, raves dedicated to harder music, anime conventions, London UG, Canary Island raves and the oldest and well known gothic festival Wave-Gotik-Treffen in Germany.

 

NoiZu [Club Infektio, Wave-Gotik-Treffen] 

https://www.facebook.com/djnoizu 

https://m.mixcloud.com/NoiZu/ 

https://www.instagram.com/djnoizu/ 

Dj MekHa

Mekha started dj-ing in 2002 for Turun Baletti. He has since played at clubs such as Säde, Infektio, Syn/\psi, Sindrome, at DNGN events, as well as for domestic kink-organisations Rsyke and SMFR. To name but a few.

When it comes to musical tastes, Mekha likes just about anything dark enough to traumatize your mother-in-law, scare small children witless, or make the Dark Lord Sauron listen intently. Dark Ambient, IDM , Rhythm Noise, EBM and Industrial are some of his favourite genres.

Dj Mekha (Turun Baletti, DNGN)

https://www.facebook.com/InduEbmNoise

https://m.mixcloud.com/DJ_Mekha_

Bile-etiketti

Bileissämme käyttäydytään toiset huomioon ottaen. Selkeästi rauhoittumistiloiksi määritettyjä tiloja lukuun ottamatta bileissä saa leikkiä vapaasti kaikissa tiloissa, osan ollen kuitenkin enemmän "varusteltu" sitä ajatellen.

Mahdollisista järjestävän tahon huomiota vaativista tilanteista kerrotaan heti ja asia selvitetään paikan päällä yhdessä sovitulla tavalla. 

 • Katsoa saa muttei koskea (ilman lupaa).

Kinky-bileet ovat paikka jossa voi pukeutua ja käyttäytyä vapautuneesti arjen normit unohtaen, turvallisessa ympäristössä. Kunnioitetaan jokaisen omaa yksityistä tilaa. Koskemiseen / sessioon osallistumiseen voi kohteliaasti kysyä lupaa, johon voi vastata kieltävästi ilman sen kummempaa negatiivista latausta. 

 • Valokuvaaminen kielletty

What happens at kink party, stays at.. tiedätte kyllä. Kemujen tapahtumista ei myöskään puhuta ihmisille, jotka eivät ole siellä olleet. Kaikki eivät ole julkisesti kinkyjä, joten annetaan jokaiselle mahdollisuus anonyymiuteen.

 • Tarkkana päihteiden kanssa

Bileissä saa nauttia omia alkoholijuomia mutta kaikenlaiseen liialliseen toxisuuteen on matala toleranssi. Liiallisessa humalassa sessioiminen on muutenkin huono idea ja talon väki pidättää oikeuden puuttua alkoholinkäyttöön, kieltää riskileikit ja/tai saatella rakkaudella kotia kohti.

Tutustu myös etiquette & consent ja neuvotteleminen ja sessioon valmistautuminen.

Posted in Moth Alive, music, Shibari