loading...

29.3.2022

Huhtikuun ohjelma

Huhtikuussa Motilla

Huhtikuussa kalenterissa 6 arki-iltaa, joista 2 Shibarin alkeet -työpajakertoja. RopeJamit jatkavat maanantaisin klo. 18-21. Huhtikuussa ei erityisiä teemoja mutta Motin Discordissa voi käydä vapaamuotoista keskustelua ja sopia mahdollisista painotuksista yhdessä. Jameissa on käytössä kaksi sidontatilaa (kummassakin suspensiomahdollisuudet), joiden käyttö jaettu seuraavasti:

Alakerta

Ovi auki tilaan 18:30 asti, minkä jälkeen kiinni 20:30 asti. Tila rauhoitettu sessiosidonnalle ja tilassa oleva porukka neuvottelee yhdessä aluksi tekemisen raamit ja rajat.

Yläkerta

Yläkerta auki 18-21 ja sessiositomisen lisäksi tilassa voi labrailla ja seurustella vapaammin. Pidetään kuitenkin äänenpaino sen verran alhaalla, että jokainen saa otettua oman tilansa.

Yleistietoa jameista Rope Jams -osiossa ja lisäksi uutena kävijänä on hyvä tutustua sekä Motin etikettiin (englanniksi), että sitomiseen liittyvään neuvotteluun liittyvään ohjeistukseen.

Jamien hinta on 7€ / kerta ja liput voi ostaa päiväkohtaisesti Motin verkkokaupasta. Ensimmäinen käynti normijameihin on ilmainen ja alennusta varten on ohje kaupan tuoteilmoituksessa.

Shibari Alkeet

Yleisten RopeJamien lisäksi parittomien viikkojen torstaisin järjestetään 2-osainen Shibarin alkeet -työpaja. Alkeissa käydään läpi Shibarin keskeisiä sidonta-, sekä vuorovaikutustekniikoita köyttä työvälineenä käyttäen. Alkeiskerroille voi tulla mukaan uutena kummalle kerralle tahansa mutta parhaan alkusysäyksen shibariin saa tulemalla kumpanakin kertana. Mukaan voi tulla parin kanssa tai yksin ja sitoa soolona / katsomaan löytyisikö paikan päältä sidontaparia.

Torstai 14.4.2022 klo. 18-21

Shibarin alkeet 1/2 - 29€ / osallistuja

  • Sidontaköyden valinta: Materiaalit, paksuus, huomioitavat asiat.
  • Single column tie (ns. ankkurisolmu)
  • Köyden käsittely ja etäisyys: Köyden kuljettaminen, vuorovaikutus.
  • Sitomisen rytmi ja intentio, kontrollin pitäminen
  • Double column tie (ns. ankkurisolmu)

Torstai  28.4.2022 klo. 18-21

Shibarin alkeet 2/2 - 29€ / osallistuja

  • Kitkat ja jännite.
  • Kehon asennot ja niiden psykologia.
  • Dynamiikan muutokset ja vuorovaikutus.
  • Turvallisuus ja Neuvotteleminen

Liput voi ostaa päiväkohtaisesti Motin verkkokaupasta.

Tervetuloa mukaan nopeasti kasvavaan shibari-yhteisöön!

Posted in Shibari