loading...

5.10.2024

Shibari-sidontaa yksityisesti

Shibarisidontasessio ammattilaiselta, sinulle

Kokeneen ammattilaisen kanssa tehtävä Shibari-sidonta tarjoaa mahdollisuuden tutustua omaan kehoon, kehon ja mielen yhteyteen, sekä liikkeelle lähteviin tunteisiin uudella tavalla luottamuksellisessa ympäristössä. Sessio toteutetaan yksilöllisten toiveiden pohjalta tarjoten tilaa niin fyysiselle kuin emotionaaliselle tutkimusmatkalle.

Sidottavana oleminen merkitsee kontrollin luovuttamista hetkellisesti toiselle henkilölle ja voi olla syvästi vapauttava kokemus. Sidonta luo läsnäolevaa rauhaa keskittyä kehon reaktioihin, hengitykseen ja mielen prosesseihin, mikä voi tarjota uudenlaista itseymmärrystä. Hetkeen ja omaan kehoon keskittyminen vapauttaa stressiä ja jännitteitä tuoden pintaan juuri niitä asioita, joita sinulle on merkityksellistä kokea läpi tässä hetkessä.

Shibari tarjoaa myös mahdollisuuden tutkia kehon fyysistä haastamista tuoden esiin monitasoisia tuntemuksia, epämukavuuttakin, mikä voi auttaa ymmärtämään omaa kehoa ja sen reaktioita uusilla tavoilla. Myös tietoinen kivun tutkiminen voi olla voimauttava kokemus, jossa oppii tunnistamaan ja hallitsemaan kehon tuntemuksia sekä löytämään mielihyvää haasteiden kautta. Osaavan ammattilaisen ohjaamana kehon haastaminen voi tarjota syvällisen kokemuksen, joka auttaa ymmärtämään omia fyysisiä ja emotionaalisia rajoja sekä vapauttamaan kehollisia jännitteitä.

Shibari-sidonta on intiimi ja henkilökohtainen kokemus ja on luonnollista, että se voi herättää myös seksuaalista energiaa. Sidonta ei sisällä seksuaalisia tekoja tai intentiota sitojan näkökulmasta vaan seksuaalinen virittäytyminen voi ja saa olla osa sidottavan yksilöllistä kokemusta samalla tavalla kuin mikä tahansa kehoa koskettava toiminta.

Shibari-sidonnan estetiikka on visuaalisesti kaunista toimien välineenä ja tukena itseilmaisulle kehon ja liikkeen kautta. Halutessasi saat sidonnasta muistoksi ammattimaisesti toteutetut valokuvat.

Sisältö:

1,5h - 2h sidontaa

  • Toiveiden ja odotusten kartoittaminen

Onnistuneen ja tyydyttävän sidontasession kartoittaminen lähtee selvittämällä millaista kokemusta sidonnalta toivotaan. Osaava sitoja kykenee mukauttamaan sidontatekniikat ja lähestymistavat sidontaan odotusten mukaiseksi.

  • Fyysisten ja emotionaalisten rajojen määritteleminen.

Yhteisen keskustelun kautta määritellään mitkä kehon alueet ovat kosketukselle miellyttäviä/epämiellyttäviä ja millainen kosketuksen laatu on toivottavaa.

  • Kommunikaatio session aikana

Etukäteen varmistetaan millaisilla verbaalisilla / nonverbaalisilla signaaleilla voidaan ilmaista luotettavasti sidonnan aikana tarve muuttaa tai tarvittaessa myös keskeyttää sitominen.

  • Tunne- ja fyysisten reaktioiden ennakointi

Shibari voi herättää voimakkaita reaktioita ja on tärkeää pyrkiä tiedostamaan mahdollisista aiemmista nykyhetkeen vaikuttavista kokemuksista nousevat reagoinnin tavat, jolloin sitojana on ymmärrys ja kyky tukea ja kannatella kokemusta session aikana tarpeita huomioivalla tavalla.

  • Jälkikeskustelu (aftercare)

Sidonnan jälkeen varataan hetki aikaa keskustelulle, läheisyydelle ja pehmeästi takaisin arkimaailmaan palaamiselle. On hyvä puhua avoimesti siitä miltä kokemus tuntui, sekä millaisia tunteita ja ajatuksia se herätti.

Ole yhteydessä sähköpostitse ennen sidontasession ostamista verkkokaupasta: studiomoth@outlook.com

Vesa
Vesa

Vesa on pitkään sidontaa tehnyt Jyväskylässä Studio Moth -studiota pyörittävä Shibari-ammattilainen, joka on kiertänyt opettamassa ja esiintymässä eri yhteisöissä ja tapahtumissa ympäri suomen ja tarjoaa omissa tapahtumissaan korkeatasoista opetusta shibarin teknisiin ja tunneilmaisullisiin ulottuvuuksiin, sekä sessioturvallisuuteen, konsensuaalisuuteen ja neuvotteluun liittyviin teemoihin.

Sitomisessa yhdistyvät kehollisuus, intiimiys, mielen syvät vedet sekä estetiikka tavalla, joka inspiroi niin itseen kääntymiseen ja oman psyyken tutkailuun kuin ulospäin suuntautumiseen, kauneuden näkemiseen läpi sosiokulttuuristen normien, sekä autenttiseen kohtaamiseen.

Posted in Yleinen