loading...

Peruutus- ja palautusehdot

Yleisesti

Palautus fyysisten tuotteiden osalta on voimassa 30 päivää. Tämän jälkeen emme voi tarjota täyttä hyvitystä tai vaihtoa.

Jotta tuotteesi voidaan palauttaa, sen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sen vastaanotit. Sen tulee olla myös alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus- ja hyvityskäytännöissä on myös tuotekohtaisia eroja (esim. tapahtumaliput vs. muut tuotteet)

Tapahtumatuotteet

  • Työpajoihin osallistuminen on peruttava viimeistään 14 vuorokautta ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle mutta kustannuksia ei enää palauteta
  • RopeJam -nimellä myytäviin tapahtumiin ostettuja lippuja ei palauteta kuin silloin, jos tilauksessa on ostettu enemmän kuin 2 lippua kerrallaan. Osallistumisen voi kuitenkin siirtää johonkin toiseen samanhintaiseen RopeJam -tapahtumaan.

Muut tuotteet

  • Fyysisissä tuotteissa normaali 30 päivän peruutus- ja palautuspolitiikka mikäli tuotteet ovat alkuperäisissä pakkauksissaan avaamattomia ja uutta vastaavassa kunnossa.

Peruutus- ja palautuspolitiikat koskevat vain normaalihintaisia tuotteita ja palveluita. Alennushintaisia tuotteita- ja palveluita ei palauteta.

Palautukset

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa ilmoitamme, että olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Ilmoitamme sinulle myös hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Vaihdot

Vaihdamme tuotteita, jos ne ovat vahingoittuneita tai jollain tapaa todistettavasti viallisia. Sovi vaihtoon liittyvistä yksityiskohdista ottamalla yhteyttä motti@studiomoth.net

Palautusten toimituskulut

Sovi palautuksista aina etukäteen Studio Mothin kanssa (motti@studiomoth.net)

Palautettavien tuotteiden toimituskustannukset ovat omakustanteiset eikä toimituskuluja palauteta alkuperäisestä ostoksesta.

Tarvitsetko apua?

Ole yhteydessä motti@studiomoth.net