loading...

25.1.2023

Mieli, kehotietoisuus ja kivun anatomia

Mieli, kehotietoisuus ja kivun anatomia

  • Työpaja La 18.3.2023
  • klo. 13-15
  • Studio Moth - Kappeli
  • Hinta 35€ / 25€ vähävaraiset. Liput shopista.
  • Opetuskieli Suomi
  • Ohjaaja Anne Immonen 

Työpajassa pohdimme suhdettamme kipuun ja pyrimme löytämään omat motiivimme kehollisen epämukavuuden kanssa työskentelemiselle ymmärtäen, että haastavassa tilanteessa pysyminen tai siitä poistuminen on oma tietoinen valintamme.

Joogasta tuttujen asentoharjoitusten, tietoisen liikkeen ja hengityksen avulla opettelemme pysymään rauhallisina kehollisia tuntemuksia kohdatessamme, ja turvallisesti kokeillen pääsemme haastamaan mielen ja kehon totuttuja rajoja. Opimme kohtaamaan ja käsittelemään kehollista epämukavuutta erilaisin menetelmin vahvistaaksemme myös kykyämme tietoisesti päättää rajoistamme kivun kanssa työskennellessä.

Työpaja sopii erinomaisesti kehollisesta haastamisesta, kivusta ja keho-mieli-yhteydestä kiinnostuneille. Shibari-sidontaa sidottavan roolista harrastavalle työpaja tarjoaa työkaluja haastavissa sidonnoissa olemiseen, hyvän ja huonon kivun tunnistamiseen, sekä sen myötä turvalliseen antautumiseen keholliselle epämukavuudelle ja sen kautta avautuvalle kokemukselle.

Työpajaan voit halutessasi osallistua myös tehden asento- ja hengitysharjotuksia puhtaasti kehonhuollollisessa mielessä tai rentoutuaksesi. Et tarvitse aiempaa kokemusta mistään.

Työpajan ohjaa kehollisuuden ja kivun kanssa monin tavoin työskentelevä ja niitä päättymättömällä mielenkiinnolla tutkaileva joogaohjaaja, synnytysdoula ja shibarin rakastaja.

Anne vastaa työpajasisältöihin liittyviin kysymyksiin: 0443796821,  annejohannaimmonen@gmail.com

Työpajapäivän iltana jatkamme yhdessäoloa Moth Rope Night -tapahtumassa (tapahtumajulkaisu tulossa), missä mahdollisuus päästä soveltamaan päivän oppeja köysien parissa, seurustelua ja tanssia unohtamatta. Työpajaosallistujille ilmainen pääsy.

Kuva: Anne Kalliola

Posted in Workshops